Árkövy Assembly organised by the Hungarian Dental Association.

0

(EN) A Magyar Fogorvosok Egyesületének elnökeként örömmel hívom fel figyelmét az MFE Árkövy Vándorgyűlésére, mely 2016. május 5-7 között Szegeden a város szívében található Egyetemi Tanulmányi és Információs Központban kerül megrendezésre. Célunk a korábbi években megtartott Perspektívák a Paro-Implantológiában és Komprehenzív Fogászatban tudományos továbbképző konferenciák megszokott magas színvonalának megtartása ötvözve az Árkövy konferenciák több évtizedes hagyományaival.

Arkovy-2016-plakat-magyar-1

Árkövy Assembly of the Hungarian Dental Association.

Adenda: ÁRKÖVY ASSEMBLY_PROGRAMME_EN

Konferenciánk egyedülálló lehetőséget és fórumot teremt a tudományos diszkusszióra és tapasztalatcserére, a nemzetközi paletta rangos és elismert előadóinak részvételével.

Ezen túl ebben az évben új elemmel bővül az eszmecsere fóruma: hazai előadók jelentkezését is várjuk.

E tudományos szimpóziumot világszínvonalú előadóink okán már most kiemelt érdeklődés övezi, ezért is bátorítom Önt és Intézetének munkatársait, hogy részvételi szándékukat mihamarabb jelezzék, hogy részesei lehessenek a 2016. év egyik legrangosabb hazai fogorvos-tudományi eszmecseréjének akár előadóként is.

Arkovy-2016-plakat-magyar-1

Theoretical course with Prof. Dr. Niklaus P. Lang and Prof. Dr. Anton Sculean

További részleteket, valamint a regisztrációval és előadásra való jelentkezéssel kapcsolatos információkat a Konferencia honlapján ( http://www.symposiumszeged.com ), valamint Facebook-oldalán https://www.facebook.com/SymposiumSzeged talál.

Ha a regisztrációval kapcsolatosan bármilyen kérdése merülne fel, a Konferencia szervező irodájának munkatársai az alábbi elérhetőségen állnak rendelkezésére: info@regio10.hu.

Szeretettel hívom és várom, hogy legyen részese rendezvényünknek.

Prof. Dr. Nagy Katalin
MFE elnök
a konferencia elnöke

Share.