Pályázat tartósan betöltetlen körzetbe letelepedő fogorvosoknak

0

A Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő pályázatot hirdet a tartósan betöltetlen háziorvosi és fogorvosi körzeteket betöltő orvosok letelepedésének támogatására

Mintegy háromszáz tartósan betöltetlen fogorvosi körzet van jelenleg Magyarországon, melyeknek listáját az alábbi linken érhetik el.

A Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő pályázati felhívása a tartósan betöltetlen háziorvosi és fogorvosi körzeteket betöltő orvosok letelepedésének támogatására szól. A támogatás célja a legalább 12 hónapja betöltetlen háziorvosi és fogorvosi körzeteket betöltő orvosok letelepedésének támogatása, ezáltal az ott élő lakosság folyamatos ellátásának biztosítása, az alapellátás (háziorvosi ellátás; fogorvosi ellátás) magasabb színvonalon és minőségen történő ellátása érdekében.

A 2017. évi háziorvosi és fogorvosi letelepedési pályázat (betöltetlen praxisok) tájékoztatója és dokumentumai erre a linkre kattintva elérhetők. A teljes pályázati anyag INNEN letölthető. A pályázati dokumentáció (nyomtatványok) INNEN letölthető. Az OTH igazoláshoz szükséges formanyomtatványok a www.oali.hu honlapról tölthetőek le.

Elnyerhető támogatási összegek:

– legalább 12 hónapja betöltetlen szolgálat betöltése esetén: nettó 12.000.000,- Ft,

– legalább 24 hónapja betöltetlen szolgálat betöltése esetén: nettó 14.000.000,- Ft,

– legalább 36 hónapja betöltetlen szolgálat betöltése esetén: nettó 16.000.000,- Ft,

– legalább 48 hónapja betöltetlen szolgálat betöltése esetén: nettó 18.000.000,- Ft,

– legalább 60 hónapja betöltetlen szolgálat betöltése esetén: nettó 20.000.000, -Ft

 

Forrás: http://www.kamara.fogorvos.hu

Megosztás