Első ülését tartotta az MFE Elnöksége

0
Debrecenben Ülésezett Először az MFE Új Elnöksége

Az MFE 2017 májusában megválasztott elnöksége: Nagy Katalin, Nagy Ákos, Fejérdy Pál, Márton Ildikó, Radnai Márta, Gera István, Pinke Ildikó, Kivovics Péter, Borbély Judit, Tóth Zsuzsanna és Hegedűs Csaba valamint az ülésre meghívott Varga Gábor

2017. szeptember 28-án a napsütötte Debrecen városában tartotta első ülését a Magyar Fogorvosok Egyesületének májusban megválasztott elnöksége. Az ülésre a MAÁSZT és az MFE Fogpótlástani Társaság konferenciájának helyszínén, a modern Kölcsey Központban került sor. Rendhagyó módon az ülésen az elnökség tejes létszámában jelen volt, sőt, több tag kizárólag az ülés miatt utazott Debrecenbe Szegedről és Budapestről.

Az ülésen az előre tervezett napirendi pontok nagy részében építő hozzászólások mellett születtek határozatok, némely pontokat azonban idő hiányában egy következő ülésre volt szükséges halasztani.

Nagy Katalin elnök asszony tájékoztatta az elnökséget a 2017-es szegedi MFE konferencia sikeréről, valamint felhívta a figyelmet, hogy 2018-ban a májusi esemény keretein belül rendezzük meg az aktuális MFE közgyűlést is. Az idei év azon tekintetben is sikeres volt, hogy a korábbi tendenciához képest majdhogynem 30%-kal emelkedett a tagdíjbefizetések száma, így mintegy egyezer aktív tagot számlálva. Csak az utóbbi fél évben 100 újonnan jelentkező MFE tag van.

Az új elnökség határozatokat hozott az MFE meglévő és újonnan csatlakozó tagtársaságaira vonatkozóan, hosszas egyeztetést folytatott arról, milyen módon lenne legcélravezetőbb a szakmabéli magyar nyelvű tudományos aktivitás fellendítése, döntött egy licenszszerződés ügyében és ingyenessé tette a 70. életévüket betöltött fogorvosok MFE tagságát.

Az ülésen meghozott határozatok megtekinthetőek honlapunkon a határozattárban.

Köszönjük a konferenciaszervezésnek és a Fogpótlástani Társaságnak a helyszín biztosítását és a szívélyes vendéglátást!

Megosztás