70 éven felüliek tagdíjmentessége

0

Mentesülnek az tagdíjfizetés alól a 70. életévüket betöltött MFE tagok

2017 szeptember 28-án elnökségi ülés keretein belül 2017/9/10. számú határozatban döntött az MFE elnöksége arról, hogy a hetvenedik életévüket betöltött MFE tagok 70. születésnapjuk évét követő évtől kezdve mentesülnek a tagdíjfizetési kötelezettség alól.

Érvényes a tagdíjmentesség minden olyan, hetvenedik életévét betöltött aktív MFE tagra, aki a bejelejtéstől számított két évre visszamenőleg rendezte tagdíját.

Fontos, hogy tagjainkról vezetett adatbázisunk a születési dátumot nem tartalmazza, így kérjük érintett tagjainkat, hogy amennyiben betöltötték a 70. életévüket, jelezzék azt a 70/9407798-as telefonszámon, az info@mfe-hda.hu e-mailcímen vagy a Dugonics tér 13. 6720 Szeged címre írott levélben. Csak ennek bejelentése után tudjuk biztosítani, hogy a tagdíjfizetés elmaradása esetén is postázzuk a Fogorvosi Szemlét.

Így kérjük az 1947-ben vagy azelőtt született tagjainkat, jelezzék felénk a fenti módon életkorukat, hogy tiszteleghessünk életpályájuk előtt azzal, hogy eltekintünk tagdíjuktól.

További jó egészséget kívánunk!

Az MFE Elnöksége

Megosztás