Tagdíjbefizetés 2018

0

2018 március 31-ig átutalással rendezhetik tagdíjukat, illetve akinek még nincsen meg nálunk e-mailes elérhetősége, postai úton csekket is kap.

Tisztelt MFE Tagtársam, Kedves Kollégám!

Köszönettel fogadtuk szíves együttműködésüket az elektronikus tagnyilvántartás létrehozásában és tagdíjaik befizetését. Ezért kérem, aki e-mailben már frissítette adatait, és tagdíját a 2018-as évre rendezte, tekintse felhívásunkat tárgytalannak.

Tagdíjunk változatlan. A 2018. évre esedékes tagdíját március 31-ig átutalással rendezheti a 11708001-20025782 számú OTP számlára. Átutaláskor kérjük, a közlemény rovatban jelezze a befizető tag nevét és pecsétszámát, valamint ha számlát kér ezen igényét, és a számlázási címet. Kérem, amennyiben nem magánszemélyként utal, az alábbi nyilatkozatot (http://mfe-hda.hu/2017/07/04/tagdijbefizetes-nem-maganszemelykent/) kitöltve küldje vissza nekünk az info@mfe-hda.hu e-mailcímre.

A tagdíjunk évi 8.000.- Ft, nyugdíjban 4.000.-Ft, a diploma utáni első két évben pedig 5.600.-Ft. 70. életévüket betöltött tagjaink számára, amennyiben életkorukat jelzik számunkra, tagdíjuktól eltekintünk. A tagdíj beérkezése, vagy az életkor bejelentése a feltétele annak, hogy az aktuális taglista alapján lekötött példányszámban a negyedévente megjelenő Fogorvosi Szemlét postázni lehessen. Amennyiben postai csekken intézi befizetését, kérjük, hogy jól olvashatóan írjon. A név, irányítószám, e-mailcím és pontos cím mellett a közlemény rovatban jelezze, ha számlát kér, és azt is, hogy kinek állítsuk ki a számlát (személy, Kft., Bt.).

A Magyar Fogorvosok Egyesülete a papír alapú tagnyilvántartási rendszerről áttért a teljes körű elektronikus tagnyilvántartásra, a hagyományos postai levelezésről az elektronikus e-mail –ben történő kommunikációra. Az elektronikus tagnyilvántartási rendszerünk még nem teljes. Ezért kérünk minden olyan tagtársunkat, akik ezt még nem tették meg, hogy egy e-mail-ben; az info@mfe-hda.hu e-mail címre küldjék meg következő adataikat:

  1. Név:
  2. Diplomaszerzés éve:
  3. Orvosi pecsétszám:
  4. E-mail cím:
  5. Levelezési cím, ahova a Fogorvosi Szemlét kéri:

Felhívom a figyelmét, hogy évente rendszeresen támogatjuk belföldi vagy külföldi kongresszuson előadással szereplő kollégáinkat, amennyiben a kiírásnak megfelelve ezt a támogatást megpályázzák. Fiatal kollégáink megpályázhatják a Fogorvosi Szemlében megjelent nívós publikációk szerzőiként a Körmöczi Zoltán Pályadíjat (http://mfe-hda.hu/2017/11/20/megnyilt-a-palyazat-a-2017-es-kormoczi-palyadijra/).

Az idei év májusában az MFE által Szegeden szervezett Perspektívák a Paro-Implantológiában és a Komprehenzív Fogászatban két napos tudományos továbbképző konferencia regisztrációjából is kaphatnak tagjaink jelentős kedvezményt, melyről bővebb információt az alábbi linken találhatnak:
http://www.symposiumszeged.com/hu/jelentkezesi_lap

Örülnénk, ha csatlakozna Facebook oldalunk kedvelői közé is, így is frissen értesülve a fogorvosszakma újdonságairól!
https://www.facebook.com/MFEHDA/

Kívánok kollégáimnak és családjuknak egészséget és személyes boldogságot remélve, hogy az eddigieknél aktívabban segíthetjük a magyar fogorvos-társadalom szakmai munkáját és eligazodását a tudomány-, az oktatás-, és betegellátás terén.

Az MFE Elnöksége nevében barátsággal,

Szeged, 2018. január 30.

Prof. Dr. Nagy Katalin s.k.
elnök

Megosztás