PARO/IMPLANT SZÖVETSTABILITÁS A MINDENNAPOKON TÚL

0

PARO/IMPLANT Budapest: 2018. november 22-24

Kedves Kollégák! Tisztelt Érdeklődők és résztvevőink!

Örömmel jelentjük be, hogy a Hands-on 1 kurzust Prof. Windisch Péter fogja tartani november 22-én, csütörtökön az ITI Szimpózium után az Oktatási Centrumban. A gyakorlat témája: Félvastag lebeny technika szerepe az irányított csontregenerációban. Erre a kurzusra lehet még jelentkezni, korábbi regisztrálók, ha csatlakoznának a kurzushoz, ezen az email címen tudnak értesíteni bennünket, és regisztrációjukat módosítjuk.

Prof. Giulio Rasperini hands-on kurzusa betelt, a regisztrációs űrlapon a várólistára tudnak jelentkezni. Tapasztalataink szerint egy-két hely fel szokott szabadulni -betegség, utazás, egyéb előre nem látható lemondás miatt-, a várólistán lévő kollégákat időrendi sorrendben értesítjük, ahol a Magyar Parodontológiai Társaság tagsága elsőbbséget élvez.

Mindkét konferencianapon lesznek élő műtétek, nov. 23-án pénteken Dr. Bogdán Sándor, egyetemi docens, november 24-én pedig Dr. Nagy Pál György parodontológus klinikai szakorvos műtétjét közvetítjük.

Reméljük, hogy híreink és programunk felkeltette érdeklődésüket. Híreinket immár a Facebookon is olvashatják majd, https://www.facebook.com/Parotarsasag/

Szeretettel várjuk önöket a ParoImplant2018 konferencián.

Kollegális üdvözlettel:

Prof. Windisch Péter MPT elnök

és a Szervezők

Megosztás