Már regisztrálhatnak a májusi szegedi konferenciára

0

A regisztráció él: SymposiumSzeged 2019. május 9-11

A Magyar Fogorvosok Egyesülete 2019. május 9-11-én Szegeden rendezi meg Perspektívák a Paro-Implantológiában és a Komprehenzív Fogászatban című konferenciáját, számtalan nemzetközi szaktekintély részvételével. A konferencia nyolc országból érkező tizenegy világhíres előadója a fogászat számos területét képviseli a parodontológiától az esztétikai fogászaton át a fogszabályozásig. Az idei év a kettős nyitás jegyében két különlegességet is tartogat: közönségünknek igyekszünk bemutatni, a szakma távoli országokban milyen jellegzetességeket mutat. Előadóink csaknem fele Dél-Amerikából érkezik, és méltán híres meghívott előadónk érkezik Kínából.

A kétnapos tudományos továbbképzésként 32 kreditpontra akkreditált konferenciára online leadhatják jelentkezésüket a http://www.symposiumszeged.com/hu/jelentkezesi_lap oldalon. A jelentkezést a konferencia helyszínén is megtehetik, ahol azonban már gálavacsora jegyet nem válthatnak, elővételben igen hamar elfogynak a patinás Hungi vigadóban megrendezett ünnepség asztalai. A Magyar Fogorvosok Egyesületének tagjai kedvezményesen jelentkezhetnek, tagságra jelentkezni tud egyszerűen az alábbi linken: http://mfe-hda.hu/tagfelvetel/

Már nem tudunk jelentkezéseket fogadni hands-on kurzusukra:

 

A konferenciát megelőző napon, május 9-én két kiváló prodontológus professzor, Sofia Aroca és Massimo DeSanctis igen népszerű, 12 pontra akkreditált hands-on kurzust tart, valamint a dentálhigiénikus végzettségű kollégák és hallgatók jelképes összegért hallgathatják meg az egyesült államokbéli Trisha O’Hehir előadását, aki ezen szakterület kiváló amerikai képviselője és magas szintű oktatója.

Továbbképzés fogászati asszisztensek és dentálhigiénikusok részére
2019 május 9. 14:30 – 18:00

Trisha O’Hehir (Egyesült Államok): A diplomás dentálhigiénikusok szerepe és lehetőségei az orális egészségfejlesztésben

  • Orális egészség története
  • A dentálhigiénikus felelőssége és szakmai kompetenciái
  • A dentálhigiénikusi praxisok szerepe
  • A dentálhigiénikusikarrier
  • A dentálhigiénikus jövőbeni lehetőségei

Magyarország úttörő szerepet vállal a dentálhigiénikus oktatásban, mert felismerte a képzés szükségességét. Ők azok a szakemberek, akik megfelelő kompetencia birtokában, a külföldi tapasztalatok és modellek felhasználásával képesek javítani a magyar lakosság orális egészségügyi mutatóin, éljen valaki városban vagy vidéken, legyen fiatal vagy idős, egészséges vagy kevésbé egészséges. Az ellátórendszer jövőképében a dentálhigiénikusoknak jelentős szerepe lesz az orális és általános egészség biztosításában.

A konferencia első napján adja át a Magyar Fogorvosok Egyesülete a Fogorvosi Szemle fiatal szerzőinek hirdetett Körmöczi-pályadíjat, a Bánóczy- Jolán emlékérem és jutalomdíjat valamint az NSK kutatásokat finanszírozó pályázatának díjait, és ezen a napon rendezi meg az MFE éves közgyűlését.

Látogasson el a konferencia weboldalára http://www.symposiumszeged.com/hu és kedvelje Ön is Facebook-oldalunkat: https://www.facebook.com/SymposiumSzeged/.

Sok szeretettel hívjuk és várjuk májusban Szegeden!

Prof. Dr. Nagy Katalin
a konferencia elnöke,
MFE elnök

Share.