Tagdíjbefizetés 2019

0

Tisztelt MFE Tagtársam, Kedves Kollégám!

Tagdíjunk változatlan. A 2019. évre esedékes tagdíját március 31-ig átutalással rendezheti a 11708001-20025782 számú OTP számlára. Átutaláskor kérjük, a közlemény rovatban jelezze a befizető tag nevét és pecsétszámát, valamint ha számlát kér ezen igényét, és a számlázási címet.

Kérem, amennyiben nem magánszemélyként utal, az alábbi nyilatkozatot (http://mfe-hda.hu/2017/07/04/tagdijbefizetes-nem-maganszemelykent/) kitöltve küldje vissza nekünk az info@mfe-hda.hu e-mailcímre.

A tagdíjunk évi 8.000.- Ft, nyugdíjban 4.000.-Ft, a diploma utáni első két évben pedig 5.600.-Ft. 70. életévüket betöltött tagjaink a bejelentést vagy a betöltést követő évtől tagdíjmentességet élveznek, ha előző két évi tagdíjuk rendezett. Kérjük, jogosultságukat jelezzék, adatbázisunk nem tartalmazza a születési évet. A tagdíj beérkezése a feltétele annak, hogy az aktuális taglista alapján lekötött példányszámban a negyedévente megjelenő Fogorvosi Szemlét postázni lehessen.

Tájékoztatjuk, hogy egyesületünk az Ön személyes adatait (pl.: név, levelezési cím, e-mail cím, pecsétszám) tevékenysége körében kezeli annak érdekében, hogy Önnek minél magasabb szintű szolgáltatást nyújtsunk, illetve jogszabályi kötelezettségeinknek eleget tegyünk. Személyes adatait csak a szükséges ideig és célhoz kötötten kezeljük. Ennek megfelelően módosítottuk adatkezelési tájékoztatónkat. Kérjük, figyelmesen olvassa el és ismerje meg az adatkezelési tájékoztatónkat. Az adatkezelési tájékoztató elérhető elektronikusan honlapunkon a http://mfe-hda.hu/adatkezelesi-tajekoztato/ alatt.

Az idei évben, május 9-11 között az MFE által Szegeden szervezett Perspektívák a Paro-Implantológiában és a Komprehenzív Fogászatban két napos tudományos továbbképző konferencia regisztrációjából is kaphatnak tagjaink jelentős kedvezményt, melyről bővebb információt az alábbi linken találhatnak: http://www.symposiumszeged.com/hu/jelentkezesi_lap

Örülnénk, ha csatlakozna Facebook oldalunk kedvelői közé is, így is frissen értesülve a fogorvosszakma újdonságairól!
https://www.facebook.com/MFEHDA/

Kívánok kollégáimnak és családjuknak egészséget és személyes boldogságot remélve, hogy az eddigieknél aktívabban segíthetjük a magyar fogorvos-társadalom szakmai munkáját és eligazodását a tudomány-, az oktatás-, és betegellátás terén.

Az MFE Elnöksége nevében barátsággal,

Prof. Dr. Nagy Katalin s.k.
elnök

Share.