Publikáljon a Fogorvosi Szemlében, pályázzon Ön is Körmöczi-pályadíjunkra

0

2020. februárig pályázhatnak a Körmöczi pályadíjra 35 évnél fiatalabb, a Fogorvosi Szemlében 2019-ben publikáló tagjaink.

A Magyar Fogorvosok Egyesülete évente pályázaton elnyerhető Körmöczi-pályadíjban részesíti 35 éven aluli tagjainak önálló, színvonalas, tudományos munkán alapuló közleményeit, melyek a megelőző évi Fogorvosi Szemlében jelentek meg. A pályázatok elbírálásánál az eseti bíráló bizottság döntését követően azt az Elnökség egyszerű többségi szavazattal ítéli oda.
A pályadíj három fokozatban elnyerhető, és annak összegei
I. fokozat: 200.000 Forint
II. fokozat: 150.000 Forint
III. fokozat: 100.000 Forint
A pályadíj megosztva is átadható. A nyertes pályázatok díjainak átadása az MFE konferenciáján, 2020. májusában történik.
Felhívjuk ezért minden 35 év alatti tagunk figyelmét, hogy még van lehetőségük egy idei lapszámban megjelentetni tudományos munkájukat. Használják hát ki a lehetőséget, és nyújtsák be cikküket publikációra, így esélyt szerezvén a pénzdíjra!

A cikkek leadásával kapcsolatosan az MFE weboldalán tájékozódhatnak.
Pályázni csak a 2019-ben a Fogorvosi Szemlében megjelent közleményekkel lehet. Kérjük, a közlemény .pdf változatát mellékelje e-mailes pályázatához.
A pályázat beadási határideje 2020. Február 4.

Pályázatukat kérjük, e-mailben juttassák el az MFE Főtitkára, Prof. Dr. Fejérdy Pál részére: fejerdy.pal@dent.semmelweis-univ.hu


Magyar Fogorvosok Egyesülete

 

Legutóbbi cikkünket a 2019-es díjátadásról itt olvashatják: http://mfe-hda.hu/2019/05/16/kormoczi-palyadij-atadasa-2019/

Share.