MAÁSZT 23. Nemzeti és 12. Danubius Nemzetközi Kongresszusa

Kedves Kolléganők, Kollégák!

A járványügyi helyzet, úgy tűnik végre megengedi, hogy a tavaly elmaradt Magyar Arc-, Állcsont és Szájsebészeti Társaság 23. Nemzeti és a 12. Nemzetközi Danubius Kongresszusunkat idén jelenléttel is megtartsuk! Terveinknek és korábbi kitűzésünknek megfelelően, szeptember 23 és 25 között találkozunk Harkányban, a Thermal Hotelben!

Nagyon fontos tudatnunk azt is, hogy szervezőbizottságunk egyszerre figyeli a járványügyi előírásokat, a megbetegedés esetszámokat és emellett a kollégák, illetve a kiállítók regisztrációs hajlandóságát is. Így, amennyiben ezen adatok kedvezőtlenné válnak az esemény előtt, az elhalasztás szomorú döntését is meg fogjuk hozni, természetesen úgy, hogy a regisztráltakat semmilyen anyagi hátrány és teher ne érje.

A kedvezményes regisztrációkra augusztus 10-ig nyílik lehetőség, a kongresszusi előadások bejelentésére és az absztraktok beküldésére pedig augusztus 3-ig; kérjük kollégákat a határidők pontos betartására! További információkat a www.maaszt2020.hu weboldalon találhatnak.

Az elmúlt időszakban felgyülemlett tetemes ismeretanyag akár kivételesen koncentrált tudományos eseménnyé is emelheti rendezvényünket, nem beszélve a most már abszolút hiánypótló társasági és baráti viszontlátás lehetőségére. Őszintén reméljük, hogy immáron három hosszú év elteltével ismételten találkozhatunk!

Várunk szeretettel minden kedves érdeklődő kollégát és kiállítót Harkányban!

 

Dr. Szalma József                                                      Dr. Dr. Oberna Ferenc
kongresszus elnöke, MAÁSZT főtitkár                                   a MAÁSZT Elnöke

 

Dátum: 
csütörtök, 2021, szeptember 23 to szombat, 2021, szeptember 25
magyar
borito_esemeny: