2024: MFE szakmai estek

 

Ön is várja már Magyarország egyik legnagyobb, nemzetközi továbbképző konferenciáját, a SymposiumSzegedet? Mi is, és már nagy bevetéssel készülünk rá.

Azonban nem kell április végéig várnia, hiszen a Magyar Fogorvosok Egyesülete 2024-ben januártól kezdődően magyar nyelvű továbbképzések sorozatát indítja tagjai számára. Az akkreditált továbbképzések online, esti időpontban lesznek elérhetőek, regisztrációjuk az MFE csatornáin keresztül hirdetett módon az időpont előtt egy hónappal kezdődik.

Kedvelje hát az MFE-t a Facebookon, kövesse az Instagramon és értesüljön a regisztráció lehetőségéről a leghamarabb!

Mi várja Önt 2024-ben az MFE-vel?

Egyebek között:

  • 2024. Január 8. 19 óra: Dr. Joób-Fancsaly Árpád és Prof. Szalma József: A fogorvos szájsebészeti kompetenciája (mit végezzünk el és mit utaljunk szakrendelésre, hogyan szűrjük ki a rizikós bölcsességfogakat?) – 2 pont
  • Friss Tamás: Amit az egyetemen nem tanultunk, mégis naponta szükségünk van rá: Praxismanagement  - 2 pont
  • Dr. Endrődy Csilla: Szájhigiéniás beavatkozás fájdalommentesen és a leghatékonyabb módon: GBR – 2 pont
  • Dr. Komlóssy Attila: Mit tegyünk, ha a paciens "rosszul lesz" a rendelőben Útmutató fogorvosoknak – 2 pont
  • 2024. Április 25-27: SymposiumSzeged továbbképző konferencia: hands-on kurzus -16 pont, kétnapos továbbképzés: -32 pont

 

Figyelje az MFE csatornáit, hiszen 2023 decemberében már regisztrálhat is az első szakmai estre, melyet ezúttal az MFE a Sensodyne-akadémiával szervez. Jelentkezzen Ön is MFE-tagságra, és használja ki a lehetőségeket a továbbképzéseken!

 

magyar