Az Olasz Fogorvosok Egyesületének konferenciája: Június 8-10, Szardínia

Az Italian Dental Association (AIO, az olasz fogorvosszövetség) 2023. június 8-10. között rendezi meg 12. nemzetközi kongresszusát. A rendezvény, jelmondata szerint, a „kiválóság egyszerűségét helyezi fókuszba.” A kongresszus angol nyelvű honlapja: Welcome - AIO International Congress (congressaio.it) A helyszínen az eseménnyel egyidőben zajlik a 2023-as Doctors’ World Gala, amelynek része egy expo, vörösszőnyeges fogadás, díjátadó ünnepség, élő showműsor, valamint remek lehetőség adódik a kapcsolatépítésre: Doctors World Gala - AIO International Congress (congressaio.it)

A rendezvénynek tökéletes keretet adnak Szardínia selymes fehér homokkal szegélyezett strandjai, az áttetsző türkizkék tenger, a kiváló ételek és finom borok, különleges kézműves termékek és a kultúra. A rendezvény tökéletes arra is, hogy a résztvevők családjukkal vagy barátaikkal vegyenek részt rajta. A kongresszus helyszínéül szolgáló Chia Laguna Resort mindenkinek megfelelő elfoglaltságot nyújt kültéri medencéivel, elegáns boltjaival, bárokkal, vendéglőkkel, gyermekek részére kialakított szórakozási lehetőségekkel. A homokkal borított strandok pedig a rózsaszín flamingók otthonául is szolgálnak.

A kongresszuson a kiváló előadások mellett workshopok, továbbképzési lehetőségek, fogászati asszisztenseknek és dentálhigiénikusoknak szóló kurzusok várják a résztvevőket.

A szervezők várják az előadók jelentkezését és a posztereket. Az absztraktok benyújtásának részleteiről itt olvashat: Poster - AIO International Congress (congressaio.it)

A legjobb poszterelőadás díjazásban részesül, a díj tartalmaz egy teljes VIP belépőt a 13. nemzetközi AIO kongresszusra, és két személyre, két éjszakára szállást a kongresszus helyszínén. A legjobb szóbeli előadás is díjazásban részesül, a díj részeként az előadó meghívást kap a 13. nemzetközi AIO kongresszus hivatalos programjának keretein belül prezentálni előadását.

 

magyar