Dental Technology Summit - MFE tagoknak kedvezményes részvételi díj

2024 februárjában a Dental Technology Summit-en az országban első alkalommal találkoznak a digitális fogászat és fogorvos-technológiai fejlesztések iránt érdeklődő szakemberek egy színpadon.

Előadó lesz többek között Dr. Urbán István, aki a csontpótlások terén folytatott különböző innovatív fejlesztéseiről is fog előadásában említést tenni és érkezik Balogh Petya is, az ország egyik legismertebb befektetője, aki arról fog beszélni, hogy az AI-nak milyen kifutása lehet majd a fogászati szektorban. Dr. Forster András előadása az Urban Regeneration Institute digitális folyamatait mutatja be, Dr. Varga Endre pedig a legújabb piaci fejlesztéseikkel készül. Végül a nap egy kerekasztal beszélgetéssel zárul Dr. Radánovics-Nagy Dániel vezetésével, ahol a technológiai szakemberek, mint Késmárki László és Balogh Petya, valamint a fogászat képviselői, mint Dr. Urbán István és Dr. Varga Endre fogják megvitatni a digitalizáció mindennapi kihívásait és a jövőben rejlő lehetőségeit.

Mindez Szegeden, a Belvárosi Moziban kerül megrendezésre, az ország legnagyobb mozitermében. Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők, a részletek folyamatosan elérhetőek a közösségi média felületeken.

A Magyar Fogorvosok Egyesülete, valamint a Digital Dentistry Society tagjai számára 20% kedvezményt biztosítanak a rendezvény részvételi díjából.  

További információk és regisztráció: DTS | dicomLAB uj

 

 

magyar