Díjátadó a SymposiumSzeged 2022 pénteki konferenciaprogramján- 2022. május 6.

 

Pártolói és kiemelt pártolói tagságra vonatkozó nyilatkozatok ünnepélyes aláírása a Magyar Fogorvosok Egyesületével együttműködő partnercégekkel, valamint díjátadó a SymposiumSzeged pénteki konferenciaprogramján!

 

 

A pártolói és kiemelt pártolói tagságra vonatkozó nyilatkozatok ünnepélyes aláírására  és  különböző  díjak átadására az idei évben a Perspektívák a Paro-Implantológiában és
a  Komprehenzív Fogászatban konferencia első napján, 2022. május 6-án kerül sor.

 

A konferenciaprogram ebédszünetében, 12:30-tól a Magyar Fogorvosok Egyesülete
három kiemelt pártolói és három pártolói tagságot adományoz az Egyesülettel  együttműködő  partnercégeknek. 

 

Ezt követően 14:00-tól kezdődően a Bánóczy Jolán Emlékérem és Körmöczi- pályadíj   átadására, valamint Tiszteletbeli tagsági cím adományozására kerül sor. 

 

 

A pénteki konferenciaprogram a 16:15-kor kezdődő Közgyűléssel zárul, amelyre minden "rendes" és "ifjúsági tagját" várja a Magyar Fogorvosok Egyesülete! 

 

A pártolói és kiemelt pártolói nyilatkozatok aláírására a  konferencia helyszínén, a József Attila Tanulmányi és Információs Központ Átriumában, a díjátadóra és a Közgyűlésre az I. emeleti Kongresszusi teremben kerül sor. 

 

Szeretettel várjuk a Konferencia résztvevőit a pártolói és kiemelt pártolói tagságok és a díjak átadójára, tagjainkat pedig a Közgyűlésre is! 

 

További információk:

https://www.symposiumszeged.com

 

 

LETÖLTHETŐ CSATOLMÁNY: 
magyar