Fogorvosi Szemle díjátadó és köszöntés – élőben a facebookon!

Fogorvosi Szemle díjátadó és köszöntés – élőben a Facebookon!

 

MFE tagtársaink, és a fogorvostudomány iránt érdeklődő nagyközönség számára 2022. február 15-én délután 14 órától egy online közvetített díjátadót rendez a Magyar Fogorvosok Egyesülete.

 

Díjátadónkon, melyet az MFE facebook oldalát (https://www.facebook.com/MFEHDA) felkeresve nézhetnek meg élőben a Fogorvosi Szemle főszerkesztője, Prof. Hermann Péter köszönti a közönséget. Az eseményen a vírushelyzet miatt személyes jelenléttel csak korlátozott számú meghívott vesz részt, az esemény a díjátadót követően zártkörű szerkesztőbizottsági ülésként folytatódik, melyhez az azon szerepet vállaló meghívottak zoom linken kapcsolódnak.

 

 

A közönség számára nyilvános eseményen a következőeknek lehetnek tanúi:

 

  • Prof. Hermann Péter főszerkesztő köszönti a Fogorvosi Szemle 2021-ben megújult szerkesztőbizottságát

 

  • Főszerkesztő úr köszönti a 2022. márciusi lapszám tematikus mellékletének két határon túli magyar társszerkesztőjét, vendégünk lesz Prof. Székely Melinda és Prof. Matekovits György a Marosvásárhelyi és Temesvári Egyetemek Fogorvostudományi Karairól

 

  • A 2021-es évtől kizárólag online megjelenő folyóirat statisztikai kimutatásainak köszönhetően összesíthettük a digitálisan megjelenő közlemények olvasottságát, ezért díjat adunk át a 2021 évben legtöbb olvasót elérő cikk szerzőinek

 

A nyilvános esemény végeztével a szerkesztőbizottság tagjai megkezdik ülésüket, előkészítvén a 2022. márciusi lapszámot. A márciusi lapszámban számos hírt és különleges közlemény várhatnak, valamint a határon túli társszerkesztők közreműködésével született tematikus mellékletet is, mely a magyar nyelv és a fogorvostudomány témakörében születik. A szerkesztőbizottsági ülés kezdete előtt az élő közvetítés véget ér.

 

Várjuk Önöket is, legyenek tanúi eseményünknek, keressék az MFE facebook-oldalán a közvetítést!

Fogorvosi Szemle

Magyar Fogorvosok Egyesülete

Instagram: https://www.instagram.com/fogorvosiszemle/

https://linktr.ee/magyarfogorvosokegyesulete

 

 

Az esemény háttere:

A Fogorvosi Szemle szerkesztőbizottsága rendszeres üléseivel készíti elő a folyóirat tudományos tartalmát, az ülések azonban nem nyilvánosak. Azonban 2021-2022 évben a Fogorvosi Szemle működésének támogatása, a magyar nyelvű írásbeliség gyarapítása és a kultúraközvetítés ösztönzése témájában pályázatos forrás (az EMMI és a Petőfi Kulturális Ügynökség FIT-SN-2021 kódszámú pályázata) segítségével alkalmunk nyílt meghívni határon túli magyar szerkesztőbizottsági tagjainkat, így a romániai magyar kollégákkal korábban is hosszú évek óta fennálló jó kapcsolatra építve most még erősebben támogathatjuk a magyar fogorvostudomány közvetítését nem csak határainkon belül, de azokon túl is.

magyar