I. MFE Partner Esemény a Perspektívák a Paro-Implantológiában és a Komprehenzív Fogászatban konferencián

 

2023-ban első alkalommal rendezte meg a Magyar Fogorvosok Egyesülete a Partner Eseményét, amely keretében kiemelt pártolói és pártolói tagságok kerültek átadására az Egyesület támogató partnerei részére, valamint Prof. Dr. Nagy Katalin elnök asszony ünnepélyes keretek között köszöntötte az Egyesülettel együttműködő külföldi fogorvosi egyesületek tagjait, akik részt vettek a konferencián.

 

A Magyar Fogorvosok Egyesületének egyik fő célkitűzése, hogy a partnereivel megkötött együttműködési megállapodás keretében segítsék egymást szakmai tevékenységükben és hozzájáruljanak szakmai értékeink növeléséhez. 

 

A 2023. évre megkötött együttműködések megerősítése érdekében 2023. május 5-én, a Perspektívák a Paro-Implantológiában és Komprehenzív Fogászatban konferencián az Egyesület Elnöksége a Közgyűlés döntése alapján, ünnepélyes keretek között pártolói és kiemelt pártolói tagságot adományozott Egyesületünkkel együttműködő partnereinkek. 

 

2023. május 5-én a Magyar Fogorvosok Egyesületének Közgyűlése kiemelt pártolói tagságot adományozott: 

  • a JNTL Consumer Health (Hungary) Kft,
  • a Philips Magyarország Kft., 
  • és a Procter& Gamble International Operations részére. 

 

2023. május 5-én a Magyar Fogorvosok Egyesületének Közgyűlése pártolói tagságot adományozott: 

  • a Flexi Medical Cloud Zrt.
  • és a Dental Akció Kft. részére. 

 

A tagsági nyilatkozatok adományozását követően Prof. Dr. Nagy Katalin köszöntötte az Izraeli Fogorvosok Egyesülete részéről megjelent Dr. Lior Katsap elnököt, valamint a Török Fogorvosi Egyesület részéről Prof. Dr. Hande Sar Sancakli-t az egyesület nemzetközi ügyek bizottságának elnökségi tagját.

 

A pártolói és kiemelt pártolói tagság adományozására vonatkozó nyilatkozatok aláírásáról és átadásáról, valamint külföldi partnereinkkel készült fotókat tekintse meg az alábbi galériában! 

 

magyar