Így jelentkezhet! Január 8: a Magyar Fogorvosok Egyesülete és a Sensodyne első akkreditált, térítésmentes, online szakmai továbbképzése

Az MFE és a Sensodyne első online, akkreditált továbbképző előadása

 

2024. január 8. 19:00

 

Regisztráljon Ön is térítésmentesen Prof. Szalma József és Dr. Joób-Fancsaly Árpád előadására most!

Regisztráció:

https://www.haleonhealthpartner.com/hu-hu/news-events/events-and-webinars/

FIGYELEM! A regisztráció első lépéseként a Haleon Health Partner weboldalon szükséges bejelentkeznie, illetve amennyiben még nem rendelkezik fiókkal, regisztrálnia. Első regisztráció legfeljebb három napot is igénybe vehet, ezért kérjük, regisztrációját mindenképpen kezdje meg az előadás előtt legalább három nappal.

Absztrakt: Az előadás egyik részében több esetet is átnézünk, ahol a panorámaröntgen és CBCT felvételek elemzése kapcsán bemutatásra kerülnek azon rizikójelek, melyekre érdemes figyelnünk. Nagy betegszám bevonásával készült eset-kontroll vizsgálatainkból származó eredmények gyakorlatorientált áttekintésével nemcsak a kockázat felismerésére szorítkozunk, hanem az azt követő sebészi lehetőségeinket is sorra vesszük. Az előadás másik részében a bölcsességfogak sebészi eltávolításnak kockázatáról teszünk említést a különböző ismert klasszifikációk függvényében. Hangsúlyt fektetünk a diagnosztikus eljárásokra, melyek segítségünkre lehetnek a szövődmények elkerülésében. Beszélünk továbbá a lehetséges komplikációkról és azoknak a kezeléseiről. 

 

magyar