Megjelent a Fogorvosi Szemle 2021/4

 

Tisztelt MFE Tag!

Kedves Kolléga!

 

Felgyorsult napjainkban egy kisebb békés időszak következik, bízunk benne, hogy az ünnepeket övező nyugalomban a fogorvostudomány fejleményeinek böngészésére is több alkalma nyílik.

 

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a napokban megjelent az idén 114 éves Fogorvosi Szemle negyedik, immár kizárólag online publikált száma, melyet az alábbi tartalomjegyzék segítségével könnyedén elérhetnek, akár külön-külön az egyes cikkeket is.

 

Bízunk abban, hogy a Szemle megújult, online közölt formáját is szívesen veszik kézbe, illetve inkább görgetik a képernyőjükön.

 

Kellemes olvasást kívánunk,

És mindinkább kívánunk Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket és Egészséges Új Évet!

 

Tisztelettel üdvözli,

A Fogorvosi Szemle szerkesztősége

és

a Magyar Fogorvosok Egyesületének elnöksége

 

 

A teljes lapszám itt elérhető:

Fogorvosi Szemle 2021. IV. szám

 

Cikkenként pedig ide kattinthat:

Dr. Csifó-Nagy Boróka, Dr. Sólyom Eleonóra, Dr. Huszár Tamás, Dr. Dőri Ferenc:

Parodontális vertikális csontdefektusok gyógyulásának hosszútávú kiértékelése PRG- vagy EMD- vel történt kezelést követően - esetsorozat  

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------152-158. o.

 

Dr. Czibulya Zsuzsanna, Dr. Csík Attila, Dr. Bakó József, Dr. Novák Levente Dr. Szabó Péter, Dr. Hegedűs Csaba:
Polivinil-alkohol (PVA) szál (fiber) alapú szövet (fólia) hidrofilicitásátának optimalizálása
  

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------159-167. o.

 

Dr. Alkhayer Ali, Dr. Piffkó József, Dr. Segatto Emil:
Three-dimensional changes of the facial soft tissue after bimaxillary surgery of skeletal class III patients: a prospective study

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------168-179. o.

 

Dr. Miklós Réka, Dr. Kemper Róbert:
Maradó fogazatot érintő balesetet követő komplex rehabilitáció az esztétikai zónában - Esetismertetés

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------180-185. o.

 

Dr. Németh Fanni, Dr. Hermann Péter:
Epilepsziás páciens protetikai rehabilitációja Bio Hpp alkalmazásával 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------186-190. o.

     

 

magyar