Megjelent a pályázat a Körmöczi-pályadíjra

 

Pályázat Körmöczi-pályadíjra

 

2022 februárig pályázhatnak a Körmöczi pályadíjra a 35 évnél fiatalabb, Fogorvosi Szemlében, "eredeti cikk (original article)" rovatban 2021-ben publikáló tagjaink.

A Magyar Fogorvosok Egyesülete évente pályázaton elnyerhető Körmöczi-pályadíjban részesíti 35 éven aluli tagjainak önálló, színvonalas, tudományos munkán alapuló eredeti közleményeit, melyek a megelőző évi Fogorvosi Szemlében jelentek meg. A pályázatok elbírálásánál az eseti bíráló bizottság döntését követően azt az Elnökség egyszerű többségi szavazattal ítéli oda.

A pályadíj három fokozatban elnyerhető, és annak összegei:
I. fokozat: 200.000 Forint
II. fokozat: 150.000 Forint
III. fokozat: 100.000 Forint

A pályadíj megosztva is átadható. A nyertes pályázatok díjainak átadása az MFE konferenciáján, 2022 májusában történik. A cikkek leadásával kapcsolatosan az MFE weboldalán tájékozódhatnak.

Pályázni csak a 2021-ben a Fogorvosi Szemlében megjelent, "eredeti cikk (original article)" rovatban megjelent közleményekkel lehet. Kérjük, a közlemény pdf változatát mellékelje emailes pályázatához. "Esetismertetés (case report)" és "összefoglaló cikk (review)" rovatokban megjelent közleményeket nem lehet benyújtani a pályázatra.

A pályázat beadási határideje 2022. Február 7.

Pályázatukat kérjük, emailben juttassák el a Fogorvosi Szemle főszerkesztője, Prof. Dr. Hermann Péter részére: hermann.peter@dent.semmelweis-univ.hu

 

Magyar Fogorvosok Egyesülete

 

magyar