Megjelent a szeptemberi Fogorvosi Szemle

 

 

Tisztelt MFE Tag!

Kedves Kolléga!

 

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a napokban megjelent az idén 114 éves Fogorvosi Szemle harmadik, immár kizárólag online publikált száma, melyet az alábbi tartalomjegyzék segítségével könnyedén elérhetnek, akár külön-külön az egyes cikkeket is.

Bízunk abban, hogy a Szemle megújult, online közölt formáját is szívesen veszik kézbe, illetve inkább görgetik a képernyőjükön.

 

Kellemes olvasást kívánunk!

 

Tisztelettel üdvözli,

A Fogorvosi Szemle szerkesztősége

és

a Magyar Fogorvosok Egyesületének elnöksége

 

 

 

Fogorvosi Szemle 2021. III. szám

 

Szilágyi Ildikó, Dr. Czibulya Zsuzsanna, Dr. Csík Attila, Dr. Braun Mihály, Dr. Hegedűs Csaba:

Zeolit és Magnéziummal ioncserélt Zeolit in vitro összehasonlító vizsgálata

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------100-105. o.

 

Dr. Janovics Kata, Dr. Soós Balázs, Dr. Lempel Edina, Dr. Bán Ágnes, Dr. Szalma József:
Az alsó bölcsességfogak juxta-apikális radiolucenciája: irodalmi összefoglaló.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------106-112. o.

 

Dr. Karácsonyi Bence, Dr. Braunitzer Gábor, Dr. Ősze Gábor, Dr. Párkányi László:
Kombinált gépi parodontológiai kürettálás klinikai hatékonyságának tájékozódó vizsgálata és összehasonlítás a hagyományos manuális eljárással

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------113-119. o.

 

Dr. Sólyom Elenonóra, Dr. Palkovics Dániel, Dr. Pintér Csaba, Dr. Francesco Guido Mangano, Dr. Windisch Péter:
Virtuális tervezés és volumetrikus kiértékelés egy komplex parodontális defektus regeneratív-rekonstruktív sebészi ellátásában – Egy eset bemutatása

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------120-130. o.

 

Dr. Paár Claudia, Dr. Bartha Boldizsár, Dr. Eper Mária, Dr. Radóczy-Drajkó Zsombor, Dr. Szabó Gábor, Dr. Gera István:
Az I-III. stádiumú parodontitis kezelése – Az European Federation of Periodontology (EFP) S3 szintű klinikai kezelési irányelveinek rövid összefoglalója. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------131-142. o.

 

 

magyar