MFE Tagdíjbefizetés 2022

Kedves MFE Tagok, Kedves Tagtársaink!

A Magyar Fogorvosok Egyesülete igyekszik lépést tartani a digitális ügyintézés adta lehetőségekkel, ezért 2021-től két nagy újítást vezettünk be a tagsági ügyekkel kapcsolatosan.

  1. Papíron postázott számláinkat felváltotta a szamlazz.hu-n, e-mailben kiküldött számla

  2. Létrehoztuk weboldalunkon belül Új, Tagi Felhasználói Felületünket, melybe regisztrálva, majd bejelentkezve tagjaink online is rendezhetik tagdíjukat: azonnali átutalással, vagy akár bankkártyával.

 

Azon tagjaink számára, akik nem szeretnék az új, digitális lehetőségeket igénybe venni, a továbbiakban is működik az eddig használatos két papír alapú opció: a postai úton kiküldött számla, és a sárgacsekkes befizetés.

Az alábbiakban részletesen tájékoztatjuk a lehetőségekről.

 

1.Szamlazz.hu – e-mailben érkező MFE tagdíjszámla:

Felhívjuk figyelmüket, hogy a korábban megszokott befizetési módok használatakor a befizetésről számlát nem minden esetben állítunk ki. Egyesületünk, közhasznú volta miatt, az áfa törvény  165 § és 85 § 1. I pontja szerint a tagdíjakra vonatkozóan mentesül a számla kibocsátási kötelezettség alól.

  • Azon tagjainknak, akik az eddig megszokott módon átutalással, bankban készpénzbefizetéssel, vagy sárga csekken befizetik tagdíjukat, számlaigényüket jelzik, és rendelkezésünkre áll e-mailcímük, a szamlazz.hu rendszerén belül, e-mailben küldjük ki a tagdíjukról kiállított számlát.   *A befizetés dátumától számítva a számla kiállítása némileg várathat magára, hiszen befizetésüket gyakran csak két-három hetes késéssel tudjuk felvezetni adatbázisunkba (a postán érkező bankszámlakivonatok érkezése miatt).
  • Amennyiben befizetését teljesítette a korábban megszokott módok egyikén, számlaigényét jelzi, de e-mailcíme nem áll rendelkezésünkre, postai úton küldjük Önnek a számlát.  *A befizetés dátumától számítva a számla kiállítása némileg várathat magára, hiszen befizetésüket gyakran csak két-három hetes késéssel tudjuk felvezetni adatbázisunkba (a postán érkező bankszámlakivonatok érkezése miatt).

 

2.Webes Tagi Felhasználói Felület

 

A magyar fogorvosok számára 2021. február hónapban készítettünk egy webes felhasználói felületet. A felület három fő célja a következő:

  • a tagok informálása tagságuk státuszáról- megtekinthetik, tagdíjukat rendezték-e, meddig aktív a tagságuk

  • lehetőség a tagdíj online befizetésére- szamlazz.hu-tól érkező díjbekérő alapján átutalással vagy bankkártyával

  • szakmai és tudományos anyagok közzététele kizárólag aktív, tagdíjukat rendezett tagok részére

 

A webes felhasználói felület használatának lépései a következőek:

  1. Regisztráljon új fiókot
  2. Állítsa be jelszavát
  3. Lépjen be a felhasználói felületre
  4. A felhasználói felületen (is) rendezheti tagdíját
  5. Tagdíjának utalását követően annak beérkezése, majd végszámla kiállítása után felhasználói fiókjában megjelenik tagságának érvényessége  *ez nem automatizált, így ebben köszönjük türelmét

A regisztráció és belépés részletesebben így elvégezhető:

 

Amikor első alkalommal regisztrálja Új felhasználói fiókját:

 

  1. A következő linkre tagdíj.mfe-hda.hu  kattintva válassza az Új felhasználói fiók létrehozását. A tagfelület regisztrációja elérhető a www.mfe-hda.hu oldal bal felső sarkában is.
  2. E-mailcímének megadása után, az arra érkező e-mailünkben talált linkre kattintva adja meg a fiókhoz tartozó kívánt jelszavát.

 

Amikor már létrehozta felhasználói fiókját, és be kíván lépni, és/vagy tagdíját ezen belül rendezni, a következő módon teheti:

  1.  A tagdij.mfe-hda.hu linken saját felhasználói fiókjába, megadott jelszavával jelentkezzen be. A belépés elérhető a www.mfe-hda.hu oldal bal felső sarkában is.
  2. Az útmutató menüpontban is látható módon rendezheti tagdíját: A Tagdíjak menüpontban válassza ki a megfelelő lehetőséget, tegye kosárba, majd a Kosár menüpont alatt folytassa az online fizetést.
  3.  Az online fizetés elindításához fontos, hogy a számlázási adatok minden, piros csillaggal jelölt mezőjét töltse ki. A számlázási adatok megadása után automatikusan küldött e-mailekből tájékozódhat a befizetéssel kapcsolatos tudnivalókról.
  4. E-mail címére a szamlazz.hu díjbekérőt küld, melyet online bankkártyával, vagy átutalással is rendezhet. Bankszámlaszámunk 11708001-20025782.
  5. Befizetésének beérkezése után a szamlazz.hu végszámlát küld Önnek.
  6. Befizetésének beérkezését, amennyiben az nem azonnali bankkártyás fizetés, esetenként akár néhány hétig is tarthat adatbázisunkba vezetnünk, türelmét köszönjük!
  7. Befizetésének adatbázisunkba vezetése után tagi felhasználói felületén megjelenik aktív tagságának időtartama és formája (pl. rendes tag vagy ifjúsági tag, 2023. január 1-ig.)
  8. A későbbiekben a Tagoknak menüpont alatt érhet majd el tudományos és szakmai dokumentumokat, amennyiben tagdíja rendezett.

 

Várjuk regisztrációját, reméljük, az online felület az Ön ügyintézését is megkönnyíti!

 

Magyar Fogorvosok Egyesülete

magyar