Nemzetközi Digitális Fogászati (DDS) Konferencia: Mumbai, 2023. június 10-11.

 

A Digital Dentistry Society (DDS) örömmel jelenti be, hogy nemzetközi kongresszusát az Indiai Fogorvosok Egyesületével (IDA) együttműködve  Mumbaiban, a csodálatos Jio Világkongresszusi Központban rendezi meg 2023. június 10-11. között.

                                                                           

A kongresszust ajánljuk mindazoknak a fogorvosi területen dolgozóknak, akik a digitális fogászati tudásukon szeretnének tökéletesíteni, ugyanis a kongresszuson több mint 50 előadóval és 150 kiállítóval találkozhat, valamint több mint 20 workshopon és legalább 14 szimpóziumon vehet részt

A kiemelt szakmai előadók interaktív előadásai alkalmat teremtenek az eszmecserére, míg a kiállítók jóvoltából lehetőségük nyílik testközelből megtekinteni a legújabb termékeket és technológiai újdonságokat. Vegyen részt és társalogjon akár erről is a kongresszuson megismert új ismerősökkel, vagy találkozzon újra rég nem látott barátaival! Végül, de nem utolsósorban, töltődjön fel Ön is a páratlan szépségű Mumbaiban!

 

Poszterfelhívás:

A 2023. júniusi nemzetközi digitális fogászati konferenciára 2023. május 31. napjáig van lehetőség e-poszter absztraktok benyújátására. Absztraktot kizárólag a konferenciára regisztráltak adhatnak be. A követelményeknek megfelelő absztraktokat az Indian Dental Research Journal teszi közzé online.   

 

 

További információk az absztraktok benyújtásáról (angol nyelven):

Abstract Submission (ida.org.in)

 

További információk a DDS tagság lehetőségeiről (angol nyelven):

Become a member | DDS Membership (digital-dentistry.org)

 

További információk a konferenciáról (angol nyelven):

International Digital Dentistry Congress (iddc.org.in)

 

magyar