Rendezze elmaradt tagdíját augusztus 31.-ig

Elmaradt MFE-tagdíjával? Rendezze a nyár végéig, és nem kerül törlésre a taglistából.

 

 

Hivatkozva Egyesületünk Alapszabályának III. fejezet 5. pontjára, az Egyesület valamennyi tagja köteles rendszeresen fizetni az előírt tagdíjat.

Amennyiben a közelmúltban értesítést kapott elmaradásáról, 2022. és 2023. évi, 2 éves tagdíjfizetési elmaradását legkésőbb 2023. év augusztus hónap 31. napjáig szíveskedjen rendezni.

Tagdíjaink az elmúlt 2 évben az alábbiak szerint alakultak:

 

2022.

2023.

Rendes tag

8.000 Ft

10.000 Ft

Ifjúsági tag

5.600 Ft

7.000 Ft

Nyugdíjas tag

4.000 Ft

5.000 Ft

 

70. életévüket betöltött tagjaink a bejelentést vagy a betöltést követő évtől tagdíjmentességet élveznek, ha az előző kétévi tagdíjuk rendezett. Kérem, jogosultságát jelezze, adatbázisunk nem tartalmazza tagjaink születési évét.

Tagdíját rendezheti:

1.  online, bankkártyával

Amennyiben online kívánja rendezni tagdíját, regisztráljon MFE Tagi Felhasználói Felületünkön. A regisztráció menetéről bővebb információt olvashat weboldalunkon.

Új fiók létrehozása | Magyar Fogorvosok Egyesülete (mfe-hda.hu)

2.  átutalással

Amennyiben átutalással rendezi tagdíját, utalását ide várjuk: Bankszámlaszám: OTP 11708001-20025782. Kérjük, utaláskor közleményben jelölje meg a befizető tag nevét és pecsétszámát, valamint amennyiben számlát kér, a számlázási nevet és címet.

A tagdíjbefizetésről bővebb információt talál weboldalunkon.

MFE Tagdíjbefizetés 2023 | Magyar Fogorvosok Egyesülete (mfe-hda.hu)

 

Az Alapszabály III. fejezet 4. pontja alapján, amennyiben a tagdíjfizetésre kötelezett tag felszólítás ellenére sem tesz eleget tagdíjfizetési kötelezettségének, tagsági jogviszonya felmondással megszüntethető az Egyesület részéről. Minderre tekintettel, felhívom figyelmét, hogy amennyiben a megadott határidőig nem rendezi tagdíját, 2023. év szeptember hónaptól Magyar Fogorvosok Egyesületi tagsága megszűnik.

Kérem, hogy amennyiben tagságát nem kívánja már fenntartani, szíveskedjen azt az info@mfe-hda.hu email címen jelezni.

Köszönjük!

A Magyar Fogorvosok Egyesülete

magyar