A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar közleménye az 50, 60, és 65 éve végzett fogorvosok részére

Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar  közleménye az  50.,  60., és 65. éve végzett fogorvosok részére

 

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kara örömmel tájékoztatja volt hallgatóit, hogy részükre jubileumi díszoklevelet adományoz.    Tájékoztatjuk azokat a fogorvosokat, akik diplomájukat az Egyetem jogelődjénél, a Budapesti Orvostudományi Egyetemen, 1959-ben, (vas díszdiploma),  1964-ben, (gyémánt díszdiploma) és 1974-ben (arany díszdiploma) szerezték meg és szakterületükön legalább 30 évig dolgoztak,  az arany, gyémánt és vas díszoklevél ünnepélyes átvétele érdekében 2024. április 30-ig a Fogorvostudományi Kar Dékáni Hivatalához (1085 Budapest, Üllői út 26.) vagy a kovacs.katalin@semmelweis.hu  e-mail címen nyújthatják be kérelmüket. A kérelemben kérjük feltüntetni az oklevél keltét, a diplomában szereplő nevet, rövid szakmai életrajzot, értesítési címet, e-mail címet.

A jubileumi díszoklevelek átadására előre láthatóan 2024. szeptember végén-október elején (szombaton) kerül sor.

 Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a jelentkezés csak adatkezelési tájékoztatás elfogadásával, az adatkezelési hozzájárulás visszaküldésével érvényes.

 

További információk és a közleményben említett adatkezelési tájékoztatás és hozzájárulás az alábbi linken érhető el: 

 Jubileumi (arany, gyémánt, vas) Díszoklevélre történő jelentkezés és tudnivalók 2024. – Fogorvostudományi Kar (semmelweis.hu)

 

magyar