SymposiumSzeged: az előadók névsora nyilvános!

 

 

Kedves Leendő Konferencia Résztvevőnk!

Engedje meg, hogy ezúton hívjuk meg a Magyar Fogorvosok Egyesületének szervezésében már 16 éve hagyományosan megrendezésre kerülő Perspektívák a Paro-Implantológiában és a Komprehenzív Fogászatban című konferenciánkra, amelyet 2023. május 4-6. között Szegeden rendezünk meg az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban.

 

2023. május 4-én, csütörtökön hands-on kurzussal, valamint egy egésznapos dentálhigiénikusoknak szervezett eseménnyel kezdjük a programot, amelyet pénteken és szombaton három kontinens kilenc országának kiváló előadói tetéznek.

A rendezvény meghívott előadói:

Alessandro Pozzi (Olaszország)
Andrea Mombelli (Svájc)
Audrey Camilleri (Málta)
German Gallucci (USA)
Hande Sar Sancakli (Törökország)
Miladinov Milos (Románia)
Serhat Aslan (Törökország)
Tiziano Testori (Olaszország)
Tomas Linkevitius (Litvánia)
Ziv Mazor (Izrael)

A kiemelkedően értékes szakmai program kiegészítéseként hangulatos gálavacsora biztosít kiváló lehetőséget baráti beszélgetésekre, ami a Hungi Vigadóban kerül megrendezésre 2023. május 5-én, pénteken.

A konferencia regisztrációja 2023 januárjában indul. Ez alkalommal is jelentős kedvezményt tudhatnak magukénak a Magyar Fogorvosok Egyesületének tagjai.

MFE regisztráció: http://mfe-hda.hu/tagfelvetel/

A rendezvény weboldalán folyamatosan frissítjük a rendezvénnyel kapcsolatos információkat.

Kérjük, látogassanak el a www.symposiumszeged.com oldalra és csatlakozzanak a Facebook oldalunkhoz is, www.facebook.com/SymposiumSzeged!

Szeretettel várjuk a rendezvényre!

Prof. Dr. Nagy Katalin
a konferencia elnöke
MFE elnök

 

magyar