SymposiumSzeged- Találkozzunk Szegeden Májusban!

Kedves MFE tagtársaink,

 

Örömmel értesítjük Önöket, hogy 2022. május 5-7 között újra megrendezzük a Perspektívák a Paro-implantológiában és a Komprehenzív Fogászatban című tudományos továbbképző konferenciát.

A konferencia és továbbképzés időpontja 2022. május 5-7., helye hagyományosan a Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központja.

A továbbképzés első, csütörtöki napjának délutánján párhuzamosan futnak majd programjaink:

 

  • Asszisztensek és dentálhigiénikusok részére öt kiváló előadó tart továbbképzést, melyért 17 pont kapható. Az előadások végeztével gyakorlati képzésre is lehetősége nyílik a résztvevőknek.

https://www.symposiumszeged.com/program/tovabbkepzes

  • Ezévi hands-on kurzusunkat pedig Dr. Sam Omar tartja, melynek címe: Egynapos implantációs protokoll - Hogyan lehet megbízható, azonnali terheléses implantációt végezni digitális tervezéssel

 

 

Figyelem! A hands-on kurzusra már csak néhány hely maradt!

https://www.symposiumszeged.com/program/hands-on

  • A csütörtöki délutánon egyik kiemelt támogatónk, a Straumann is fogszabályozási témájú workshopra invitálja Önöket.

 

 

Péntek-szombat

 

A konferencia pénteki és szombati napjain pedig kiváló előadók sorát hallgathatják. Kiemelt örömmel értesítjük az érdeklődőket, hogy a konferencia péntek reggeli megnyitóján jelen lesz a DDS és az FDI elnöke is.

A konferencia ad majd helyet a Magyar Fogorvosok Egyesülete Körmöczi-pályadíj átadásának is, az egyesület közgyűlésén is részt vehetnek tagjaink, és az egyesület pártoló tagjainak elismerésére is sor kerül.

Péntek esti gálavacsoránkra már csak korlátozott számban elérhetőek a helyek, váltsa meg jegyét időben, a helyszínen már nem lehetséges a vacsorajegy-vásárlás!

 

 

  • Amennyiben nem szegedi, a szálláshelyét is sürgősen szükséges lefoglalnia, párhuzamos rendezvény miatt a szálláshelyek nem tartják sokáig a részükre foglalt szobáikat. Ezekről innen tájékozódhat: https://www.symposiumszeged.com/hu/szallas

 

Várjuk Önt is Szegeden májusban, MFE tagok továbbra is kedvezményesen regisztrálhatnak!

 

 

További részleteket, információkat a www.symposiumszeged.com weboldalon, valamint https://www.facebook.com/SymposiumSzeged Facebook oldalon talál.

 

a SymposiumSzeged csapata

 

magyar