Tájékoztató végzős hallgatók számára

 

Tisztelt 2023-ban végző Fogorvostan-hallgatók/ Kollégák!

 

Ezúton ajánljuk figyelmükbe a Magyar Fogorvosok Egyesületének tagságát, amely tudományos pályájuk elősegítése céljával lehet előnyükre, és amelyre könnyen jelentkezhetnek online.

 

Amennyiben az Egyesület tagjai kívánnak lenni, az alábbi űrlap kitöltésével nyújthatják be jelentkezésüket: 

Amennyiben szeretne csatlakozni egyesületünkbe, kérjük töltse ki az alábbi jelentkezési lapot és kollégánk hamarosan felkeresi Önt! | Magyar Fogorvosok Egyesülete (mfe-hda.hu)

 

A Magyar Fogorvosok Egyesületének tagságáról:

Tagdíj

 • Azon fogorvostanhallgatók számára, akik 2023-ban szerzik meg diplomájukat, a Magyar Fogorvosok Egyesületének tagsága 2023. évben tagdíjmentes.
 • A friss diplomával rendelkező kollégák diplomaszerzést követően két évig (2024-2025. évben) kedvezményes tagdíjat (ifjúsági tagdíjat) fizetnek.

 

Előnyök

Az alábbiakban néhány gondolatban összefoglaljuk, milyen előnyökkel jár a tagság a magyar fogászat első legrégibb hagyományokkal rendelkező tudományos társaságában.

 1. Az MFE tagsággal egyúttal a Fogorvosi Szemle előfizetőjévé is válik, tehát az éves előfizetéssel a folyóirat automatikusan az Ön e-mail címére érkezik.

A Fogorvosi Szemle, hazánkban az egyetlen, nemzetközileg is jegyzett fogorvosi tudományos szaklapmelyben publikálva absztraktja világszerte elérhetővé válik, belekerülhet a nemzetközi fogászati tudományos élet vérkeringésébe.

Fogorvosi Szemle | Magyar Fogorvosok Egyesülete (mfe-hda.hu)

 

 1. Fiatal szerzőink a Fogorvosi Szemlében megjelent nívós publikációjukkal, pénzjutalommal járó Körmöczi Zoltán Pályadíjat nyerhetnek.

Körmöczi-pályadíj | Magyar Fogorvosok Egyesülete (mfe-hda.hu)

 

 1. Évente újabb lehetőségeket nyitunk meg tagjaink előtt, melyekkel tudományos munkájukat, publikációjukat anyagilag támogatjuk.

Díjazottjaink | Magyar Fogorvosok Egyesülete (mfe-hda.hu)

 

 1. Egyesületünk partnerei között üdvözli a DDS-t, és kedvezményes belépési lehetőséget kínál a slow dentistry módszer használatához. 

          Slow Dentistry is Safe Dentistry-avagy ideje lelassulni | Magyar Fogorvosok Egyesülete (mfe-hda.hu)

 1. Nemzetközi kapcsolataink felhasználásával és hazánkban szervezett méltán nagyhírű nemzetközi konferenciáink alkalmával tagjainknak jelentős kedvezményt biztosítunk, lehetővé téve szakmánk legfrissebb információihoz való jutányos hozzájutást.
   
 2.  Az MFE, együttműködve a MOK Fogorvosi Tagozatával képviseli a magyar fogorvos-társadalmat a hazai és nemzetközi fórumokon, pl. a MOTESZ Szövetségi Tanácsában vagy az FDI-nél.
   

Várjuk jelentkezését Egyesületünkbe, és bízunk abban, hogy az egyesületi tagság az Ön tudományos és szakmai előrehaladásához is hozzájárul majd!

 

a Magyar Fogorvosok Egyesülete nevében,

Prof Dr. Nagy Katalin

Elnök

 

 

magyar