PHILIPS SONICARE  

A Philips Sonicare teljes szájápolást biztosít

A Philips Sonicare hozzájárul az egészséges szájápoláshoz így a magabiztos mosolyhoz. A kimagasló eredmények érdekében a Sonicare termékeket fogápolási szakemberek bevonásával és jóváhagyásával tervezik. Számos klinikai tanulmány és publikáció támasztja alá a hatékonyságát. Az egészségügy terén szerzett több mint 100 éves tapasztalatával a Sonicare arra törekszik, hogy fogyasztói hatékonyan fejleszthessék szájápolási rutinjukat.

 

Miért válassza a Philips Sonicare-t?

A Philips Sonicare elektromos fogkefe ideális választás a szájhigiénia fenntartására és a fogászati betegségek megelőzésére. Fogkeféink az alapos tisztítás következtében megakadályozzák a dentális plakk kialakulását a fogakon, és így megszüntetik az ínygyulladást és az ínybetegségeket kiváltó okokat.

A Philips Sonicare egyedülálló szónikus technológiának és a dinamikus folyadékáramlásnak köszönhetően kíméletesen és hatékonyan tisztít, ezért ajánlják világszerte a fogászati szakemberek pácienseiknek.

 

Egészségesebb íny

Az íny gyengéd masszírozása által fokozza annak vérkeringést így a Philips Sonicare elektromos fogkefe segítségével mindössze két hét alatt egészségesebbé teheti az ínyét¹. 
¹ A Philips Sonicare Flexcare Platinum 2 hét alatt akár 200%-kal egészségesebb fogínyt eredményez, mint egy kézi fogkefe

 

Fehérebb fogak

Felületi elszíneződések eltávolításában a Philips Sonicare egyes készülékein lévő white üzemmód kombinálva white pótfejjel, hatékony segítség lehet azok számára, akiknél a fehérebb mosoly a preferencia.
 
Az Optimal White fogkefefej közepén kiemelkedő sűrűn tűzött belső szálainak nagy szerepe van a felszíni elszíneződések eltávolításában.

 

Szónikus technológia

A Philips által kifejlesztett szónikus technológia a hanghullámok hallható tartományában működik. Ez 31 000 rezgési ciklust jelent percenként, mely két ütemből áll, ún. „side to side” irányú söprögető mozgásból és 4-6 mm-es sörte kilengésből. 
Ennek a két mozgásnak az együttese generálja azt a dinamikus folyadékáramlást, melynek hatására a plakkeltávolítás sokkal hatékonyabb a nehezebben elérhető területeken is, mint a sulcus mentén, valamint interdentálisan egyaránt.
Így a Philips Sonicare lehetővé teszi a hatékonyabb lepedékeltávolítást, hozzájárul az íny egészségéhez és a természetesen fehérebb fogakhoz.

A Philips Sonicare fogkefefej választéka

A Philips Sonicare különböző fogkefefejeket fejlesztett ki a felhasználók különböző igényeihez alkalmazkodva. Fogkefefejeink alkalmasak hagyományos tisztításra, fogközök alapos tisztítására, fehérítő/felületi lepedékeltávolításra és érzékeny fogak tisztítására is.

 

Philips Sonicare AirFloss

A fogközök tisztaságát a Philips Sonicare AirFloss használatával egyszerű elérni, a nem rendszeres fogselyemhasználók körében. A Philips Sonicare AirFloss Ultra klinikailag bizonyítottan a fogselyem hatékonyságával egyenértékű, mely segít megőrizni a fogíny egészségét.2 Sürített levegő és víz segítségével működő egyedülálló technológiánk hatékony, mégis kíméletes tisztítást biztosít a fogak között és a fogíny mentén. Csak töltse fel a fogköztisztítót vízzel vagy alkoholmentes szájvízzel, irányítsa a fúvókafejét az ínyvonaltól elfele pozícionálva, és 60 másodperc alatt  elvégezheti szájápolási rutinját. 
 2.Az amerikai válaszadók 89%-a szerint könnyebb volt a használata, mint a hagyományos fogselyemé.

 

Fedezzen fel még több tudnivalót páciensei szájápolási céljainak megfelelően az alábbi linken:

https://www.philips.hu/c-e/pe/oral-healthcare.html

Részletesebb tájékoztatásért, kérjük keresse fogorvoslátogatóinkat az alábbi e-mail elérhetőségen:  sonicare.hungary@philips.com