Már regisztrálhat! SymposiumSzeged 2024

 

Kedves Leendő Konferencia-résztvevőnk!

Engedje meg, hogy ezúton hívjuk meg a Magyar Fogorvosok Egyesületének szervezésében már 16 éve hagyományosan megrendezésre kerülő Perspektívák a Paro-Implantológiában és a Komprehenzív Fogászatban című konferenciánkra, amelyet 2024. április 25-27. között Szegeden rendezünk meg az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban.

A rendezvény regisztrációja megnyílt, az alábbi linken elérhető, a 2023-as árakkal!

https://www.symposiumszeged.com/regisztracio/

2024. április 25-én, csütörtökön egy különleges, disznófejeket használó hands-on kurzuson várja jelentkezését a kiváló svájci Sculean professzor, a helyek korlátozottak!

 

Valamint ezen a napon kerül sor a második Dentálhigiénikus szimpóziumra, mely egész nap szolgálja az asszisztensek és dentálhigiénikusok szakmai fejlődését. A szakdolgozói továbbképzés elméleti és gyakorlati részből áll, melyekre akár külön is jelentkezhetnek. 

 

A konferencia péntek- szombati programjának meghívott kilenc nemzetközi előadója hat országot képvisel.

A kiemelkedően értékes szakmai program kiegészítéseként hangulatos gálavacsora biztosít kiváló lehetőséget baráti beszélgetésekre, ami a Hungi Vigadóban kerül megrendezésre 2024. április 26-án, pénteken. Figyelem! A helyek száma korlátozott!

A konferencia regisztrációja elindult, és március 15-ig kedvezményes regisztrációs díjakkal jelentkezhet!
Ez alkalommal is jelentős kedvezményt tudhatnak magukénak a Magyar Fogorvosok Egyesületének tagjai!

Ezen kívül minden regisztráló lehetőséget kap, hogy a nemzetközi digitális fogászati egyesület, a DDS ingyenes tagjává váljon. Ezen tagságra jelentkezésről a regisztrációt visszaigazoló e-mailben értesülhet.

A képnapos tudományos továbbképzés 32, a hands-on kurzus 16 szabadon választható pontra akkreditált. A teljes programon való részvétellel összesen 48 pont szerezhető!

A rendezvény weboldalán folyamatosan frissítjük a rendezvénnyel kapcsolatos információkat.

Kérjük, látogassanak el a www.symposiumszeged.com oldalra és csatlakozzanak a Facebook oldalunkhoz is, www.facebook.com/SymposiumSzeged!

Szeretettel várjuk a rendezvényre!

Prof. Dr. Nagy Katalin
a konferencia elnöke
MFE elnök

magyar