Beszámoló a Perspektívák a Paro-Implantolgóiában és a Komprehenzív Fogászatban konferenciáról

 

Beszámoló a 2022. május 5-7. között megrendezett Perspektívák a Paro-Implantolgóiában és a Komprehenzív Fogászatban konferenciáról

 

 

Áttekintés

A Magyar Fogorvosok Egyesülete 2022 tavaszán, két év kihagyást követően újból megrendezte a hagyományos, tavaszi szegedi nemzetközi konferenciát.
A szervezéssel egy kiválóan felkészült cég volt segítségünkre, amelyet köszönünk ezúton is az Asszisztencia Kft-nek!

                              

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Résztvevőink 2022-ben 17 országból érkeztek, ám ez alkalommal is a hazai közönség képviseltette magát a legnagyobb arányban. Az idei év különlegessége az volt, hogy a korábbi években megszokott 6-800 fő helyett ezúttal több mint egyezer látogatója volt eseményünknek.

Több mint 40 kiállítónk meglátogatása, az állandó kapcsolatépítés és önfejlesztés mellett a konferencia résztvevői a környezettudatosság nevében Tesla autók vezetését is kipróbálhatták.

 

 

A csütörtöki nap

A szakmai program első napján, a csütörtöki délutánon a megszokottnál több programelemet látogathattak az érdeklődő résztvevők:

- Sam Omar vezetésével digitális technikákat próbálhattak ki a hands-on kurzus résztvevői, és cégek bemutatkozásait is meghallgathatták

 

- Asszisztensek és dentálhigiénikusok elméleti és gyakorlati kurzuson kaptak továbbképzést öt előadótól

 

  • És ingyenes workshopokon a Flexident és a Straumann is várták a közönséget

 

 

A pénteki nap

Pénteken a konferencia megnyitóján nagy megtiszteltetés érte a Magyar Fogorvosok Egyesületét, hiszen Magyarországon először köszöntötte a továbbképzés résztvevőit az FDI, a Fogorvosok Világszövetségének elnöke, Prof. Ihsane Ben Yahya. Lévén, hogy az FDI elnökasszonyának honfitársa, a marokkói Jaafar Mouhyi előadás nyitotta a tudományos programot, megható beszédekkel köszöntötte a résztvevőket és a hat, ez alkalomból a konferenciára érkező szegeden tanuló marokkói hallgatót Marokkó magyarországi nagykövete, és egy több évtizeddel ezelőtt Szegeden diplomát szerző marokkói fogorvos kolléga is.

 

A pénteki nap programjában a Magyar Fogorvosok Egyesületének több eseménye is helyt kapott:


 

A pénteki napon is választhattak a résztvevők ebédszüneti workshopot, a BioGaia, a DicomLab és a Philips rendezvényei közül.

A kiváló, nagyhírű előadókra olyan érdeklődés mutatkozott, hogy volt előadónk, akire sorban várakoztak a résztvevők egy fotó, egy szó érdekében, de egy kolléga még Markus Hürzeler igen súlyos könyvét is magával hozta, hogy a szerző dedikálását megkaphassa.

 

És végül de nem utolsó sorban, a pénteki estén volt az elegáns gálavacsora, ahol az előadók, a cégek képviselői és a résztvevők oldott hangulatban folytathatták a kapcsolatépítést.

 

A szombati nap

A konferencia utolsó napján négy kiváló előadót hallhatott a közönség, melynek köszönhetően a legutolsó előadásig megteltek a sorok nézőkkel.

 

A konferencia Facebook-oldalán és weboldalán megtekinthetik az eseményen készült fotók galériáit és összefoglaló videónkat is láthatják.

 

Várjuk Önöket 2023-ban is Szegeden!

 

magyar