SymposiumSzeged Early bird március 15-ig!

Regisztráljon MOST, március 15. előtt kedvezményesen a  Magyar Fogorvosok Egyesületének szervezésében már 16 éve hagyományosan megrendezésre kerülő Perspektívák a Paro-Implantológiában és a Komprehenzív Fogászatban című konferenciánkra, amelyet 2024. április 25-27. között Szegeden rendezünk meg az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban.

Kattintson:

https://www.symposiumszeged.com/regisztracio/

A csütörtökön délután rendezett hands-on kurzusok létszáma már betelt, de elméleti előadásainkra még várjuk az asszisztensek és dentálhigiénikusok (április 25, 16 akkreditált pont)

és a fogorvosok (április 26-27) jelentkezését!

A konferencia péntek- szombati programjának meghívott kilenc nemzetközi előadója hat országot képvisel, a két napos részvétellel 32 akkreditált pontot szerezhet!

A kiemelkedően értékes szakmai program kiegészítéseként hangulatos gálavacsora biztosít kiváló lehetőséget baráti beszélgetésekre, ami a Hungi Vigadóban kerül megrendezésre 2024. április 26-án, pénteken.

Figyelem! A helyek száma korlátozott!

Ez alkalommal is jelentős kedvezményt tudhatnak magukénak a Magyar Fogorvosok Egyesületének tagjai!

Ezen kívül minden regisztráló lehetőséget kap, hogy a nemzetközi digitális fogászati egyesület, a DDS ingyenes tagjává váljon. Ezen tagságra jelentkezésről a regisztrációt visszaigazoló e-mailben értesülhet.

A rendezvény weboldalán folyamatosan frissítjük a rendezvénnyel kapcsolatos információkat.

Kérjük, látogassanak el a www.symposiumszeged.com oldalra és csatlakozzanak a Facebook oldalunkhoz is, www.facebook.com/SymposiumSzeged!

Szeretettel várjuk a rendezvényre!

Prof. Dr. Nagy Katalin
a konferencia elnöke
MFE elnök

 

magyar